Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε  εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ,χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο αλλάξατε γνώμη ,πάντα κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων με courier.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.

Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας ή/και θέσης σε λειτουργία των προϊόντων η αξία τους αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει την εταιρεία για την μείωση της αξίας του προϊόντος. Η μείωση της αξίας από το άνοιγμα της συσκευασίας και επακόλουθα από τον χαρακτηρισμό του προϊόντος ως μεταχειρισμένου εξετάζεται κατά περίπτωση και καθορίζεται από την εταιρεία.

Σε περίπτωση που το προς επιστροφή προϊόν έχει εγκατασταθεί και κατόπιν αυτού (εντός 14 ημερολογιακών ημερών) έχει διαπιστωθεί κατασκευαστικό ελάττωμα , κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας το επιστρέφετε με δικά σας έξοδα και κατά τον έλεγχο  θα εκτιμηθεί η αποζημίωση στον πελάτη , λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τυχόν φθορές που έχουν επέλθει στο προϊόν κατά την εγκατάσταση – απεγκατάσταση του.

Σε κάθε περίπτωση η αποσφράγιση των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και με τη σκέψη ότι πάντα υπάρχει η περίπτωση το προϊόν να επιστραφεί.

Στην περίπτωση που το προς επιστροφή προϊόν έχει κατασκευαστικό ελάττωμα , τα έξοδα επιβαρύνουν την εταιρεία.

Οι εκάστοτε εγγυήσεις των προϊόντων ισχύουν εφόσον αυτά έχουν εγκατασταθεί από αδειούχο τεχνίτη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Τέλος, η Acquaset  διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών της, οποτεδήποτε, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στο eshop acquaset.gr

Κλείσιμο Το καλάθι μου
Κλείσιμο Αγαπημένα
Κλείσιμο
Κλείσιμο
ΕΓΓΡΑΦΗ B2B
Κατηγορίες