Προσωπικά Δεδομένα: Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα , είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας. Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο
 • Διεύθυνση
 • Αριθμός τηλεφώνου
 • Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου

Τα δεδομένα που δίνετε σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.
Τα προϊόντα που διατίθενται από το ηλεκτρονικό κατάστημα, έχουν όλα ευρωπαϊκές προδιαγραφές, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετήσουν πελάτες από όλα τα μέρη της Ευρώπης. Οι εγκρίσεις των προϊόντων και άλλα στοιχεία των διατιθέμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορεί κανείς να τα βρει ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται μέσα στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος και επιλέγοντας αργότερα το όνομα του συγκεκριμένου προϊόντος που τον/την ενδιαφέρει.

Παραγγελία και κατάρτιση σύμβασης
Ακύρωση παραγγελίας
Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικώς ή μερικώς) θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στο 210 9480596. Η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, δίνεται μέχρι τη χρονική στιγμή που θα σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελίας σας είναι σε αναμονή. Οποιαδήποτε ακύρωση μετά το πέρας της χρονικής αυτής περιόδου, είναι αδύνατη.

Τρόποι πληρωμής
Το ηλεκτρονικό κατάστημα acquaset.gr, προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 • Παραλαβή από το κατάστημά μας (Πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας).
 • Μέσω Αντικαταβολής
 • Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό​

Προσοχή: Εάν επιθυμείτε μεταφορά από άλλη τράπεζα από τις συνεργαζόμενες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τότε τα έξοδα της τραπέζης βαρύνουν τον χρήστη. Σε διαφορετική περίπτωση, η αποστολή δεν θα διεκπεραιώνεται μέχρις ότου επιστραφούν τα έξοδα που έχουμε χρεωθεί από την τράπεζα.

Τιμές των διατιθέμενων προϊόντων
Οι τιμές που αναγράφονται αφορούν πληρωμές τοις απολύτου μετρητοίς. ​Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και ο σχετικός Φ.Π.Α.(24%) .

Επιστροφές προϊόντων

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε  εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ,χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο αλλάξατε γνώμη ,πάντα κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων με courier.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.

Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας ή/και θέσης σε λειτουργία των προϊόντων η αξία τους αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει την εταιρεία για την μείωση της αξίας του προϊόντος. Η μείωση της αξίας από το άνοιγμα της συσκευασίας και επακόλουθα από τον χαρακτηρισμό του προϊόντος ως μεταχειρισμένου εξετάζεται κατά περίπτωση και καθορίζεται από την εταιρεία.

Σε περίπτωση που το προς επιστροφή προϊόν έχει εγκατασταθεί και κατόπιν αυτού (εντός 14 ημερολογιακών ημερών) έχει διαπιστωθεί κατασκευαστικό ελάττωμα , κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας το επιστρέφετε με δικά σας έξοδα και κατά τον έλεγχο  θα εκτιμηθεί η αποζημίωση στον πελάτη , λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τυχόν φθορές που έχουν επέλθει στο προϊόν κατά την εγκατάσταση – απεγκατάσταση του.

Σε κάθε περίπτωση η αποσφράγιση των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και με τη σκέψη ότι πάντα υπάρχει η περίπτωση το προϊόν να επιστραφεί.

Στην περίπτωση που το προς επιστροφή προϊόν έχει κατασκευαστικό ελάττωμα , τα έξοδα επιβαρύνουν την εταιρεία.

Οι εκάστοτε εγγυήσεις των προϊόντων ισχύουν εφόσον αυτά έχουν εγκατασταθεί από αδειούχο τεχνίτη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

 

Διάφορα

 1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, έλλειψη στοκ κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 2. Ευθύνη του ηλεκτρονικού καταστήματος acquaset.gr: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Θα πρέπει να απευθυνθείτε με την εγγύηση του προϊόντος απευθείας στην αντιπροσωπεία του.
 3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το ηλεκτρονικό κατάστημα acquaset.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
 4. Σε περίπτωση λάθους καταχώρισης είτε ως προς την διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος ή ως προς την τιμή του, ο εκάστοτε πελάτης θα ενημερώνεται άμεσα και το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί κάθε δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όλες οι παραγγελίες ή κρατήσεις διατηρούνται για 24 ώρες. Ακυρώνονται αυτόματα από το σύστημα, σε περίπτωση μή πληρωμής τους. Σημαντικό: Σε περίπτωση συναλλαγής με πιστωτική κάρτα μέσω internet, για να μπορέσει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών, υπάρχει καθυστέρηση 2-3 εργάσιμες ημέρες.Σε συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας σας (χρεωστική – πιστωτική) να συνάδουν με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Κλείσιμο Το καλάθι μου
Κλείσιμο Αγαπημένα
Κλείσιμο
Κλείσιμο
ΕΓΓΡΑΦΗ B2B
Κατηγορίες